Надвеч1рн1 замальовки

Лариса Рындова
Край дороги полотна -
Соняшників поле.
Діти сонця на землі
Світять всім довкола.

Голівоньки повертають
До батька-світила.
Щоб була наша земля
Для кожного мила.
      * * *
Вечоріє...Ніч накрила
ще не прибрані поля.
Птаха склала свої крила.
Засинає вся земля.

Зірка перша вийшла з хмари
На серпанок свій чекать.
Тіні бродять,мов примари,
Ніч планують налякать.