ти не можеш стояти

Алёна Синица
ти не можеш стояти
як вбиті стовпи в твою плоть
як сонце позбулося бога
так ніч перебувала ні з чим

ти не можеш кричати
як голос закінчився в небі
як руки зносило ракетою
так світ починав кінець свій

17.07.14