Сидять на лавц два нтелегенти

Basic
Сидять на лавці два інтелегенти, розмову пильную ведуть. Новоі реформи девіденти приводять . Кажуть як крадуть. І от до них підходить пяний, нетрезвий, сильний та глухий, Він іх штовхає дуже рьяно, він ображає іх, мерщій. А ті інтелигентно дуже, все просять його :"Відступись". Без сили , зайвоі напруги, словами можно обійтись? Мені здається, що сьогодні інтелигентною розмовою не зробимо такі реформи лише завдяки знанням та слову. Тому, що із старої Влади не будуть слухати тебе. І от коли виникае проблема, не докажешь йому - це хабар. Не стає хабарник на коліна, бо вважає , що Він Володар.