Бъдете...

Мария Комарова 3
Нека всичко наред да бъде,
И сълзи и усмивки човешки.
Нека само Бог да посъде,
Нащи деяния тешки.

Любовта,щом наистина силна,
Да запаля сърцата отново.
Нека тя с късмет не напълва,
И не бъде такъва сурова!

Бъдете творци на благост,
И търсете в хората-хора.
На всички разнасяйте радост,
Бъдете подкрепа,опора...

14.07.2014г.