Шиир кхьида за

Гамзат Усманов
Зи ватандин крарикай,
Балк!ан квахьай пурарикай,
Кьве к!анидан рик!ерикай
Шиир кхьида за.
Манидардин манидикай,
Шуьрбетдикай, зегьердикай,
Дагъустандин сегьердикай
Шиир кхьида за.
Рик!из хуш тир билбилдикай,
Вилиз экв тир ракъиникай,
Рик!е авай ашкъидикай
Шиир кхьида за.
Хайи халкьдин тарихдикай,
Лезги элдин намусрикай,
Шарвилидин гьайбатрикай
Шиир кхьида за.