Ти - вони

Прыйма Юрий
Кожен з нас знайде своє,
Свою історію любові...
І серце в кожного одне,
Буває спільна група крові...

Не ти один - це всі не разом,
Окремо ходять навкруги...
Окремо душаться екстазом,
Окремі мають береги...

Не всі нещасні - ти щасливий,
І навіть з думкою про це...
Ти часто сам собі зрадливий,
Часто брешеш всім в лице...

Тебе не люблять - ти ж не любиш,
І лиш чекаєш на новУ любов...
Ти ж сам, здається, вже не будеш,
Любити так, щоб аж кипіла кров...

11.07.2014