Б1ЛЬ

Надежда Мартынова Данчак
Надежда Мартынова Данчак
                Б І Л Ь

Слова -  розпечене залізо,
До серця, а воно болить,
Слізьми  цей біль не окропити,
Воно як матриця прошите,
Це діри від печалі та журби,
Як коди їх не прочитаєш ти,
Любов’ю не загладиш.
Втікають  ласка, спокій,
А витікає гіркота  та біль,
Якою б не була  велика ціль,
А серце вже розбите,
Як матриця прошите,
Новим його не замінити...

© Copyright: Надежда Мартынова Данчак, 2011
Свидетельство о публикации №11103171484