Що робити с тобою?

Александра Галушка
А я навіть думки не маю,
Що робити с тобою.
Тримати, кричати  «кохаю»,
просити лишитись, мольбою?

Чи відпустити, дозволити жити
На прощання сильно обійняти
і самій життєві вершини корити
бо не можна людей тримати?

Чи то показати стежку якою,
буде скоріше мене покинути.
Просто сказати «дякую»
і самій від тебе відлинути?

А може, насправді, краще
зникнути тихо і безслівно?
Ми – це тільки діло пропаще,
більш не існуємо, все-рівно