Спливаe лiто у осiннi сни

Татьяна Ахинько
   Спливає літо у осінні сни
   Ще теплими, короткими дощами,
   Твоє обличчя тане у імлі,
   Бо вже розлука стала поміж нами.

   Яскравих квіток ще не згаснув жар,
   Та все докучливіше прохолода.
   А серце обпіка пекучий жаль,
   І спогад вразити шука нагоди.

   Зриваються у вирій протиріч
   Моє кохання і твоя байдужість,
   І сповідається в серпневу ніч
   Вже почуттів вмираюча розкутість.