В той час, коли...

Татьяна Ахинько
   
    В той час, коли затихне день,
    І вечір ляже лагідно на плечі,
    Лиш, чути, як зелений клен
    Гіллям шепоче казку кожен вечір,
    Цвіркочуть дивно цвіркуни,
    П"янким дурманить трунком матіола,
    Думки, неначе, чаклуни-
    І вже вірша народжується соло.