Жовто-синя квiтка

Виктор Малороссов
Жовто-синя квiтка -
Нiжна i тендiтна...
Порухом незграбним
Можна тебе вбить.
Знов тебе шматує
Зграя ненаситна,
Знов як вiк триває
Болю кожна мить...

       23.06.06