189 Храмова молитва

Валентина Большакова 59
(До свята святих апостолів Петра і Павла)

Змилуйся небо над нашим селом!
Змилуйся Боже,  любий Христос!
Петро і Павло, звемо разом,
Наші заступники  - б’ємо чолом!

Допоможіть у тяжкі часи
І одведіть усі біди  лихі,
Молимо Вас за Мир на Землі,
Просимо Вас,  щоб не було війни!

Кланяймось низько  Вам до Землі,
Благословіть дороги людські
До праці,  і світла родинного кола,
До правди і мудрого вірного  слова!

Небо святе, Хрестова Земля,
Мирні тут люди,  в надії серця,
Простіть нас, всіх грішних, душі спасіть,
Ненависть, зло від нас відведіть!

Спасибі Спаситель, Боже ти наш,   
Що Хрест - оберіг дарував ти для нас!
Спасибі  за захист, за благодать,
За свято,  за сяйво, що йде до всіх нас!

Тепло зберігаймо, люди Землі,
Красу і любов до країни, сім’ї,
До Бога, Святих, ми приходимо всі,
І просимо Мир і Любов на віки!

10.07.2014 7:12:04