не будемо забут

Гася Гляссе
І поки я буду знати де ти
мій шлях буде мати зміст
ми точно з різних півкуль планети
які поєднує лиш один міст
в любові скуті
жодних грошей не варті
ніколи не будем забуті
в рядках світової правди.