О. Блавацька. Особистост

Светлана Шибашова
О нежіноча доля, де страждання...
Вона пророк, учена, чарівник.
Останнє слово все ж таки останнє.
Вона рішуча, ніби чоловік.

Її життя - то ніби суперечка.
Усе життя як виклик і тріумф.
Вона не дивна і не небезпечна.
Ця загадкова жінка завжди тут.

О щастя нових обріїв свободи.
Душа безсмертна.Нащо в тілі кров?
Є мудрість мудреців і їх народу,
Оракул істини і сила, що любов.

О теософія і сила Бога,
У світі завжди є провідники,
Закони є таємні і дорога,
Й ілюзії величні як жінки.