Ж ноча сукня аудай

Светлана Шибашова
Жіноча сукня аудай
І капелюшок із бамбуку -
В"єтнамська жінка. Бідний край,
Французська мова - гарна штука...

Змінилось мало з тих часів,
Лише дорога мандаринів.
-Ти сувенір купить хотів?-
В завчених фразах хитрих сиріт.

Скрізь бідні села і міста.
І крізь туман - шматочок неба.
Навіщо в світі доброта?
І відчувати, й бачить треба...