Слава Украине!

Ольга Олейник Оливка
Я чекаю на тебе, солдате,
Як чекають жінка і мати,
Батько сивий, мала дитина
І велика твоя родина.

Нелегкою є ця дорога
Незалежності й перемоги,
Але ж разом усі ми Сила
І в бою, і в тилу, мій милий.

Перемога - то наша доля,
Крок за кроком до слави і волі,
Захистимо свою Батьківщину,
Відбудуймо з руїни Країну!

Патріоте, солдате сильний,
Захисти Україну Едину!
І розквітне наша Держава!
Україні й Героям - слава!!!

липень, 2014