О Тебе Не Мечтаю

Андрей Российский
О тебе не мечтаю,
Не страдаю.
Одиноко молчу,
Разговоры оставил.

Это ты все зовешь,
Все бунтуешь и лжёшь.
От того, что тебя
Никогда не познаю...





ABOUT YOU I DO NOT DREAM

BY ANDREY RUSSIAN

About you I do not dream,
About you I do not suffer.
In loneliness I silent,
All discussions left.

That's all you calling,
Still rebelling and lying.
Cause of fear when you
I will never know...