Поля квiтками вбраними буяють

Валентина Коц
Поля квітками вбраними буяють,
Пташки підносять в височіні спів,
А я тобі від щирості бажаю
Співала щоб серед Христа птахів.

Як квіточка Ісуса розцвітала,
Ростила в серці цілий Божий світ,
В житті все більше Бога пізнавала,
Схилялася частіше для молитв.

А наміри Господні завжди щирі,
Хай долю Він твою благословить
Своїм теплом, добром, небесним миром,
І серцю подарує щастя мить.