На Захiд сонечко сiдаe

Валентина Коц
На Захід сонечко сідає –
Втомилось, час вже відпочить.
І коли в нас вже сил немає

Господь на поміч нам спішить.
Його любов приходить вчасно
І робить все в житті прекрасним.