Нелегко волi всемогутнiй

Валентина Коц
Нелегко волі всемогутній
Скоритися без запитань,
Коли в душі печаль присутня
І море ціле від страждань.
Але змінити не можливо

Обставин долі, що в нас є.
І наше ставлення важливе,
Якщо покірністю стає.
Тримайтесь Бога, віру майте
І щоб не сталось – довіряйте.