Не зачипайте люди лихо!

Александр Шамота
Не зачіпайте люди лихо,
Поки спить воно тихо,
Бо коли повстане лихо,
То біжіть скоріш, але тихо!

Коли вже пролитая кров,
На всьом подвір'ї біля хати,
Не можна зупинити все те зло,
Та прикопати його тихо.

Тепер весь той, Український наРОД,
Повстав на бій кривавий,
Лише за те, щоб зберегти свій Рідний Край,
Що Богам даний їм навіки!

Це любячий, Священний Рід,
Та Богом він помазан,
Всі Укри,зачаті у Любові-Доброті,
Та Батьком з Матірью хрещені,

Від Українців йде, весь Божий Світ,
Що гріє всю Земну планету,
Хто к ним з Любов'ю та Добром,
Отримає все втричі!

Тепер вам треба, подалати все те зло,
Яке повстало на Краю, на сході,
Ви зробите все так, як я казав;
"З чим ти прийдеш, той і отримаєшь з повагой".

Не зачіпайте люди лихо,
Хай краще спить, воно покуди тихо.
Гучніш співайте пісні про Любов,
Щоб солодко спало, все темне зло!