гамно, стiх про нього

Кин Робс
у жизні каждої людини
траплялись ці сумні хвилини
коли ти смотріш в унітаз
а результат не тішить глаз

бо думав буде кілограм
шоб хвастатись на інстаграм
на дєлі - пару кафтюшків
хотя їди жрав пять мішків

але трапляються моменти
шо заслужив ти комліменти
коли аж дирки не видать
отак зумів було насрать

і в цю тріумфа й щастя мить
вопрос один, як це все змить?
чи може йоршиком толкнуть
а може нахуй, так уйдуть?

не важно ти малий чи зрілий
але якщо серун умілий
то нада помнить, зробиш каку
не забувай підтерти сраку