стiх про квiтень

Кин Робс
апрєль нуждається в траві
в ТП піздіща у крові
ТП сьогодні сорок лєт
у всьому винен туалєт

залізла кобра в унітаз
сидить прищюрючи глаз
і жде коли прийде бабєнь
шоб вжалити її в піздєнь

прийшла ровесниця бальзака
і світло заслонила срака
зміюка добре кусанула
бабєнь ше пару раз вздохнула

і впала мертва як бревно
ризкидавши своє гівно
лиш кров з гівном по всій уборній
ото вже щастя тварі чорній

нема моралі тут для вас, но провіряйте унітаз!