зеленка i марганцовка

Кин Робс
із глибини твоєй душі
летять із матами вірші
один про кал, вторий о жізні
насправді, не такі і різні

як геть не різні дві ***ні
ви поняли які чи ні?
одна зелена друга красна
їх так зробили не напрасно

коли дітей пускали в двір
батькам, шоб радувати зір
і шоб дітей не погубити
в очах бабуль не опустити

то мазали зеленкой всіх
шоб отлічать чужих й своїх
у кожної сімьї свій знак
в кого нема - отой дурак

якшо зеленки не було
то марганцем ***ярь їбло
тоді ти точно скажеш всім
моя дитина не мейнстрім

і от йде синій чийсь батян
розстьогутий його карман
ось випав кошильок з дєньгами
но він дитя веде до мами

довольна пьяна йде людина
сьогодні не попутав сина
він зранку цілий день возився
шоб син його не загубився

покрасив і сказав "піздуй"
на лобі в хлопця слово ***