безiсходность

Кин Робс
Зернятко виткнулось з землі
під сонцем виросло в селі
і стало добрим буряком
в завод доїхало мішком

терпіло муки там великі
робітникі шакали дикі
крамсали і сушили плід
але таки пустили в світ

на видній полці в магазині
його купляють всякі свині
і радується білий прах
його хтось тяне вже в руках

він в пачці перший із верха
прістіжне мєсто у лоха
не знає ще солодке диво
як буде все йому жахливо

і ось момент його настав
він сахарницю повстрічав
тривожний перший дзвін гремить
- поперед всих на дно летить

в журбі він дивиться щодня
як робить чай якась свиня
і ложка ходить поверхах
збирає друзів його прах

кипить душі страшний колайдер
давно вже виграв аутсайдер
а наш невдаха-фаворіт
вже глибше ніж підземний кріт

тільки но бачить перспективу
як знов на нього сиплять зливу
з таких же прахів нахуй блять
але їх все одно їдять

до нього ж навіть не доходять
друзья руками всі розводять
а наш герой уже твердіє
крім цього він нічо не вміє

прошов один рік, два пройшло
а це забичене мурло
так і не втрапило в їду
віщує ворон вже біду

під кран несуть резервуар
бо в ньому здох тарган й комар
і вимиваючи посуду
казнять наш сахар як іуду

злили в трубу воді під такт
зерня, буряк, піздєц антракт