О нiщасних

Кин Робс
посварилися бомжі
чьї в трусах були коржі
ті труси по черзі носять
і тому не знають досі

хто коржі лишає там.
все рішила сотня грам
після стопки стало ясно
шо сваритися напрасно

бо як стало видно їм
їх вини немає в тім
всьому винне їх життя
і вістутність мість сраття

от того вони гамно
вправно сруть трусам на дно
бо немає більше де
скористатися біде

довго ще бухали бідні
вже посходились їх рідні
первий бомж второму каже
-чьо сірьога калом маже?

- бо така у нас ігра
калом вимазать петра
ти петро - лови свій кал
бо засунем *** в анал

а андрюсі зробим водний
бо андрюха самий модний
так як в нас нема води
ми мочі нальєм туди

дружно всі бухали разом
їх поскручувало зразу
бо зі смислом цей стішок
заворот в бомжів кишок