Акцiя закончiлась

Кин Робс
Один/одна тупа/розумний
зробив/зробила вигляд умний
шо акція не інтересна їй
така от він така/такій

нема репоста - нєт проблєми
дивіться лучше гарні меми
про неї/нього чи про владу
купіть собі пивас/помаду

підіть у клуб/спортзал/на суши
купіть нові сережкі в уши
а може новий пилісос
ще є для вєліка насос

катайтесь, прибирайте в хаті
раз ви такі оце піздаті
шо сил немає для репоста
не нападе на вас короста

якби нажали пару раз
тепер пишу я не про вас
а про вілікого НІХТО
який зробив репостів сто

чи може триста/сорок/сім
урок вам преподав усім
він царь і бог і гуру свєта
большой ріспєкт йому за ета

шоб в нього/неї все було
ціцьки, машина, танк, бухло
шоб кожен з вас страдав за то
шо конкурс побіділ НІХТО