eслi завтра не буде пшеницi

Кин Робс
єслі завтра не буде пшениці
то нічого не станеться вам
ви попийте води із криниці
і залийте котрольні сто грам

єслі будете жити без хліба
ні*** це не буде біда
алкоголю скажитє спасіба
бо він память сотре без сліда

єслі сьодні пропало все жито
не спішіть с перепугу дристать
а водяри налийте в корито
і ставайте до нього хлєбать

нахлистайтесь бухлом до підпитку
потім ще пять контрольних глотків
а назавтра готовте откритку
шоб друзякі купили вінків

мінус єсть у відсутності злаків
він на многіх наводить кашмар
бо існує водяра із каків
з голосистим імьям "хлібний дар"