What doesn t kill me makes me stronger 02. 09. 201

Баяр Сергебаев
What doesn't kill me makes me stronger!
Stay young!
Live longer!
Stung!

Stung inside!

What doesn't kill me makes me wiser!
Stay in shadows!
Run! Away! Late riser!
Burned meadows!

Meadows of Heaven?

02.09.2013   21:30