Господи, коли я iншим стану

Валентина Коц
Господи, коли я іншим стану,
Буду менше говорить – пробач?
Спотикатись зовсім перестану,
І не буде сум давити й плач?

Видали усі жорсткі колючки,
Серце від невільництва звільни,
Ворог щоб кайданами не мучив,
Й Ти став переможцем на війні.