Ой, на дворi перший снiг

Валентина Коц
Ой, на дворі перший сніг
Ліг хустинкой на поріг;
Він такий чудовий милий,
Вдяг хатини в колір білий.
Вийди, глянь на Божий світ,

Щоб упав із серця гніт,
Ріка смутку закінчилась,
Доля щастям світлим вкрилась.
Біль заснув щоб на віки
І були ясні роки.