Менi б кохатися з тобою

Вика Максименко
Мені б кохатися з тобою
Так зараз ти далеко не зі мною
І я тебе побачу знову не сьогодні,
А лиш сьогодні голос твій почую
Із трубки телефону.
Мені б кохатися з тобою
Твоїх би вуст торкатись знову
Та не можливо це сьогодні
І завтра також не можливо,
А як же хочеться того,
І якже просто хочеться щоб поряд був ти,
Мій любий,єдиний коханий мужчина.