небесна iскра

Шевченко Дм Ев
намет, багаття, темрява та ліс
людина загартована на пошук
і зорепад вона збере у кошик
і темряву вона здолає скрізь


терном врізає темрява, і страх
первісний не відводить з нього очі
а він палає, думає і хоче
потрапити на цей чумацький шлях


людина – світло, темрява – кущі
завада, що загартує навмисно
і якщо вистачить нам полум'я душі
тоді засяє в нас небесна іскра