***

Диана Сушко
Поснули свічі, криє тиша
троянд опалі пелюстки.
Ще душу літепло колише,
ще дотик рідної руки
зникати з пам'яті і з тіла
так непристойно не спішить.
Розніжена і розімліла
зітхає мить...

червень, 2014