bare ass

Leon Gor
no one knows, no one sees, no one cares, no one asks, gives a fcuk, damn, shit or rat's ass.. what is ass, is it good? oh, it's good, it is great, ass is greater than God or anything else, when it is as it is, when exists, or at least as it looks like it does, nothing lesser than.. yes, you are RIGHT - talking ass, walking ass, walking strait, talking strange bare ass.