Cенс

Олесь Птах
Він каже інколи:
"перед покращенням завжди
буває найгірше..." і я розумію,
що він завжди знає, про що
каже відверто, бо натяки
не всі розуміють, завдяки
відсутності хоч якоїсь олії
у голові, а я на тривожному тлі,
знов посилаю "свідків твоїх", Єгово
... і  пішли вони "солнцєм паліми"
у тому сенсі, що на х#й.