Евзаш йара, йара езаш

Ильмади Цоккуев
Евзаш йара, йара езаш,

Гергара хетарг санна.

Хилларш дебош, кхоллаели

Дагчохь къайле кхин.

Соь ца хоьттуш кхиъна безам,--

Къийла оьшу стенна?,--

Хьоьга кховдо, эхь ца хьехош,

Даго векалви.