Бармана т1аьхьа

Ильмади Цоккуев
БАРМАНА Т1АЬХЬА

Везчу Дала юьхь к1аййойла,

Веза хьаша Цо хьох войла.

Къематдийнан Малик волчо,

Аррохьмани, аррохьими.

Хьан т1еэцарх хьиегабойла

Хьан ийманах кхарда баьхьнарш

Шен къинхетам шорта болчо,

Аррохьмани, аррохьими.