Pokemon - Opening

Тимофей Аксёнов
Як почуєш – доля жде,
Не бійся – йди вперед!
Хай дивиться стадіон,
Як грає чемпіон!

Для сміливих пробив час -
Хай боїться недруг нас!
Перемога світить нам
В цій битві сам-на-сам.

   Покемон! Ти зможеш все –
   Весь світ на тебе жде!
   Покемон! Приятелю мій,
   Ти вступаєш в ратний бій!

   Покемон! Нам це життя
   Послужить відвагою.
   Зв’язані ми дружбою. Покемон!
   Ти рать зібрав, ти рать зібрав. Покемон!
 
Перепони на путі
Для тебе – не біда!
Перемога лиш за тім,
У кого є мета!

Будь-коли побачить світ
Все те, що можеш ти.
Пліч-о-пліч ідемо в бій,
Ми дружбою сильні!

   Покемон! Ти зможеш все –
   Весь світ на тебе жде!
   Покемон! Приятелю мій,
   Ти вступаєш в ратний бій!

   Покемон! Нам це життя
   Послужить відвагою.
   Зв’язані ми дружбою. Покемон!
   Ти рать зібрав, ти рать зібрав. Покемон!