Вiдображення

Максим Гречка
Відображений у воді
Світ знайомий,
Знайомий дім.
Краще жити на самоті,
Ніж блукати серед усіх.

Він реальності кращий тим,
Що пануєш у ньому Ти.
«Світображення» у воді -
Світ знайомий,
Знайомий дім.