До мети

Валентина Коц
А де закінчується біль?
І де межа його, кордони?
Коли так тягне звідусіль,
Печаль і смуток душу горне.

Нема де відповідь знайти –
Вона життєва довга нива,
Яку потрібно нам пройти
Не сподіваючись на диво.

Тримайтесь міцно за Христа,
Свій погляд вгору піднімайте,
Бог також ніс колись хреста –
Земний весь шлях Його згадайте.

Випробування не легкі,
Коли ми в полум’я заходим,
Та християни всіх віків
Такий вогонь в житті проходять.

Спасіння стежка є вузькою,
Ще й поросли на ній тернини.
Та ми під Божою рукою –
Він поміч дасть дочці і сину.

Ви сподівайтеся завжди,
Щоб не траплялося в дорозі
Крокуйте з вірой до мети,
Знаходячи всі сили в Бозі.