Дика к1ант вуьйцуш там бу

Ильмади Цоккуев
ЦОККУЕВ 1илмади

ДИКА К1АНТ ВУЬЙЦУШ ТАМ БУ

Вуьйцу цхьаъ,

Хеставо,

Дерзинчу куьйга лом

Къардора,бохуш.

Ткъа кхечо,

К1ант вара боху и...

Ала х1ума доцуш.

Ас боху:

И иштта ца хиллехь

Гучудер дацара цуьнгахь,

Суна зиеделларг;

Къонахчо бен

Кхочушдендоцу

Г1уллакх т1едаьхьча,

Цуьнга даделларг.