ЗвонИт дядя Вова, другу дяде Пете

Николай Андриец
         *   *   *
ЗвонИт дядя Вова,
Другу дяде Пете,
Возле дома на площадке,
Подрались их дети.

І Михайлик кучерявий,
Люпцює Івана,
За ним сила нездоланна,
В батька, друг Обама.

А Іван не рідний син,
Для дяді Володі,
Помогали , як могли,
А тепер вже годі.

І деруться дурні діти,
Аж чуби летять по вітру,
Вийшла з хати Меркель мати,
Без ума, щоб ума дати?

І ООН і Пан гі Мун,
І Госдеп і Джені Псакі,
Ставлять ставки хто кому?
Надере бестріше сраку.

А Іван хоть і дурак,
Крим зумів до рук прибрать,
Ось, дивіться добрі люди,
Що із того тепер буде.

І умив Петро кровавий,
Ліберального Володьку,
Безкоштовно накрав газу,
Як мишА, - зерно у норку.

Надоїло, надоїло,
Що зробили з Україной,
Не дивились б мої очі,
Майбуття темніше ночі.

ЗвонИт дядя Петя,
Другу дяде Вове,
Не дерутся больше дети,
Смерть живёт в их доме.