Солодка мить...

Анастасия Кэри
Я змушую усе забути...
Що так колись я берегла
З тобою так хотіла бути
Але одного не змогла...

Я не змогла все відпустити
Той ніжний погляд і вуста
Набридло мені сльози лити
Та ця мелодія проста...

Я кожен день все повертаю
Все знов і знов згадаю я
Як тільки очі закриваю...
Я знаю ти - любов моя

Без тебе я,як ніч коротка
Лиш за хвилини я згасаю
Та мить була така солодка
Але тебе я відпускаю...