Защо?!

Мария Комарова 3
Защо ний сакараме с който обичаме,
Макар че голяма любов го наричаме.
Нащи сърца с кръв се заливат,
Душите ни мъчно неволно истиват...

Ний винаги сме горди с кого обичаме,
На хора-глупци най-силно приличаме.
Защото не пазим на Господа дар,
Нанасяме силен ,умишлен удар...

06.04.2014г