Гордея се...

Мария Комарова 3
Гордея се с името българско
И с моя български род.
Обичам всичките българи,
Това е чудесен народ.
Хорото и песните български,
Ше пазя в свойта душа.
Дано е,да казвам се българка,
На тази страхотна земя!
2010 г.