Кулевча любима...

Мария Комарова 3
Роден край,земя омайна,обичам те от всичкото сърце.
Когато мисля аз за теб,Кулевча…усмивка, не ми схужда от лице.
За мене всичко тук е родно,скъпо,
И с всичко се гордея всеки ден.
Езикът мил и българска култура-е най-най святото за мен.

И няма нийде по-добър живот,нека да се чува надалече,
Ше съхранявам в свойто българско сърце,любов до тази родна ми Кулевча!!!

2010 г.