На бабичка, във Рожден ден

Мария Комарова 3
Аз имам бабичка. най мъдра и страхотна..
Тя значи много в нашият живот.
Хура играе и запява песни,
Пази обичаи и българският род.

Майсторка е силна,,скъпа,,даровита..
Всичко ши извърши за недълъг срок..
Тя за нас се грижи,, спира ни от злина
Нека да е варди,,да е пази Бог.

Те честитам,бабо,,с този Рожден ден,
Стихчето извиршено е за теб от мен,
Ти желая щастие и на път късмет,
Нек всичко да те бъди сладко, като мед!

2014 г.