Найкращiй матусi в свiтi в День народження

Мария Комарова 3
Матусю,у тебе сьогоднi незвичайна дата,
Нам щиро хочеться тебе зi святом привiтати.
Бажаемо любовi,миру у хатинi,
Щоб дарувала усмiшки усiй своiй родинi.

Нам хочеться багато чого тобi сказати,
Найкращу в свiтi маму треба в нас шукати.
Ми любимо тебе,хоч iнодi дратуем,
Та в серцi пам ятай , завжди тебе цiнуем.

Дякуемо,мамо за дитинство й юнiсть,
За критику дотепну, за турботу й мудрiсть
Для нас ти приклад завжди, еталон у всьому,
Господиня в домi, даруеш спокiй в ньому.

З татом ви найкращi,голова i шия,
Такими же батьками з сестрою стати мрiем
Хоч часто бещкетуем, завдаемо болi
Головнi в життi вiдiграете ролi.

Бажаемо здоров я ,та здiйснення бажань,
Сильних i чуттевых душевних поривань.
Будь завжди собою, додавай нам щастя,
Пам ятай ,рiдненька,що ти в нас найкраща!!!
2013 г.