С България в сърцето

Мария Комарова 3
България скъпа,земя на дедите,
Калена във труд,любов и късмет.
Дотебе сърцето ми бърза и тича,
Оставила си в живота ми след.

Аз знам че и ти ни посрещаш отново,
Ни чакаш,ни каниш и ни зовеш:
С обич голяма и поздрави много
От тебе в сърцето ми огън горещ.

Написала съм едно мъничко стихче,
За моята обич към тебе безкрайна.
Много добри са твойте земички,
И цялата ти си чаровна,омайна!

2012 г.